A 26 éven aluli fiatalok az ünnepnapokra és hétvégékre érvényes 33 százalékos kedvezményt is igénybe vehetik

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Felborítja a vasúti menetrendet az ünnep

Változik a vonatok közlekedési rendje a március 15-i hétvégén: ma a pénteki, holnap a szombati, szombaton az ünnepnapi, 17-én a vasárnapi menetrend szerint járnak a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Felborítja a vasúti menetrendet az ünnep

Az ünnep idején várható utasforgalmi igényekhez igazodva, a helyfoglalások figyelembevételével és a lehetőségekhez mérten plusz kocsikat állít forgalomba a MÁV-Start. A társaság a Nyíregyházáról Debrecenen át Budapestre utazóknak azt javasolja, hogy vasárnap vegyék igénybe a Televonatot, amely Nyíregyházáról 16.54-kor, Debrecenből 17.28-kor indul Budapestre, a Nyugati pályaudvarra 19.52-kor fut be, de előtte megáll Kőbánya-Kispesten és Zuglóban is.
A 26 éven aluli fiatalok az ünnepnapokra és hétvégékre érvényes 33 százalékos kedvezményt is igénybe vehetik március 14-én 10 órától március 17-e éjfélig.

Forrás:
https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/hosszu-hetvege-mav-menetrend.680441.html.680441.html
 

címkék:

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.