A legjobb menü Budapesten, ha számít, mit eszel!

Life of Budapest


Szerző: SZ.F.

Megtaláltam a legjobb ebédmenüt Budapesten!

Rengeteget járok Budapesten, mint minden ember, én is megéhezek, viszont sokáig nehezemre esett olyan éttermet találnom, ami megfelel minden szempontból. Egészen a múlt hét elejéig, ekkor azonban megtaláltam a számomra tökéleteset!

A legjobb menü Budapesten, ha számít, mit eszel!

 

Leginkább a IX. kerület környékén töltöm a mindennapjaimat, itt van a legtöbb ügyfelem, ide járok tárgyalni. Eddig nem sok helyen tudtam ebédelni, a Mekibe nem teszem be a lábam, a Népliget környéki éttermek pedig nem tudom, miért, de nem vonzottak soha. Maradt a koplalás, egy boltban vásároltam pékárut mindig, és azzal húztam ki hazáig.

 

A múlt héten viszont a Groupama Arénába hívtak meg egy rendezvényre, életem legjobb döntése volt, hogy elmentem. Ugyanis a rendezvény a Gólvonal Bisztróban volt megtartva, ahol isteni menüt kaptunk. Kis túlzással – hiszen anyukám főztjénél nincsen jobb – soha életemben nem ettem ilyen finomat! Hideg málna krémleves volt az első fogás, házi müzlivel, isteni volt, régen éreztem ennyire intenzíven gyümölcsöt egy levesben!

 

A leves után pedig hortobágyi palacsintát kaptunk. Bevallom őszintén, hogy régóta ódzkodok attól, hogy hortobágyi palacsintát rendeljek étteremben, leginkább azért, mert hallottam ezt-azt erről az ételről. Most is kicsit féltem, amikor megláttam az étlapon, de jó, bevállalom, csak azért, mert a leves tényleg isteni volt! Nagyon meglepődtem, amikor megkóstoltam a palacsintát, az történt ugyanis, hogy visszatért a hitem a hortobágyi palacsintával kapcsolatban, soha nem ettem ennyire ízletes finomságot. Máshol nem fogom kipróbálni szerintem, de az biztos, hogyha meglátom a Gólvonal Bisztró menüajánlatában ezt a fogást, már rohanok is, és legalább hármat veszek belőle!

 

És akkor pár szót az árról: lehet egy fogást is kérni, vagy leves, vagy második, ez 990 forintba kerül, a két fogás együtt pedig mindössze 1300 forintba. Szerintem Budapesten ez a menüajánlat ajándéknak számít, én úgy éreztem magam, mintha kiraboltam volna a Bisztrót. Nem mellékesen az ételek nem csak finomak, hanem kiadósak is, én a két fogással úgy belaktam, hogy csak este 9-kor tudtam enni, akkor sem sokat! Egy szó, mint száz, ha Budapesten dolgozol, vagy itt élsz, mindenképp próbáld ki a Gólvonal Bisztró ebédmenüjét, de szerintem nem fog csalódást okozni az étlapjuk sem, kattints ide és ismerkedj meg velük közelebbről: ebédhelyszín Budapest.

 

Ha pedig asztalt szeretnél foglalni, megteheted ide kattintva: Asztalfoglalás Gólvonal Bisztró.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Étel, Étterem, Éttermek, Gasztronómia