Egy hétig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 300 meséje

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Meséket tölthetünk le - most ingyen

A BOOKR Kids Mesetárában több mint 300 olyan klasszikus és modern interaktív történet található, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László, Gálvölgyi János hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetők.

Mesetár

A bizonyítottan szövegértést segítő Mesetárat a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ akkreditálta és ajánlott pedagógiai módszertani csomagként népszerűsíti általános iskolák körében.

A Mesetárban a „Mesék tanuláshoz” című polcon olyan tartalmak is találhatóak, amelyek kifejezetten az alsó és felső tagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segítik. Ezzel játékos formában fejleszthető a szövegértés, és felébredhet az olvasási kedv a gyermekekben. A Mesetár “„Angol nyelven”” polcán pedig az angol nyelvtanulást segítő, az angolszász kultúrához szervesen kapcsolódó könyvek jelennek meg, anyanyelvi színészek tolmácsolásában.

A BOOKR Kids meséivel játékos formában lehet felfedezni az olyan klasszikusokat, mint A Pál utcai fiúk, a Tanár úr kérem, a Mumin-könyvek, valamint az olyan kortárs műveket is, mint Varró Dani, Erdős Virág vagy Lackfi János meséi, vagy a hatalmas népszerűségnek örvendő megújult Janikovszky-könyvek.

A tavaszi szünet hétvégéjén, április 17. és 23. között, csütörtök reggeltől egy hétig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 300 meséje.

 

További információ: https://bookrkids.com/

Forrás: https://hvg.hu/kultura/20190417_Haromszaz_ingyen_mese_a_tavaszi_szunetre#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Gyereknevelés, Oktatás, Rövid hírek