Ezeket gondold át, mielőtt ajándékot vennél szerettednek!

Life of Budapest


Szerző: vcs

Az örök kérdés: Miért nehéz jó születésnapi ajándékot találni?

Mikor egy számunkra kedves személy születésnapjáról van szó, első gondolatunk, hogy vajon mivel tudnánk őt meglepni ezen jeles alkalomból?

Szép gesztus valljuk be, de mi a helyzet abban az esetben, ha ismeretségünk hosszú ideje alatt minden jó ajándékötletünket ellőttük már, vagy egyszerűen tanácstalanok vagyunk, mert úgy érezzük, hogy az illetőnek már mindene megvan?

Születésnapi ajándékötlet

Az örök kérdés: Miért nehéz jó születésnapi ajándékot találni?

Jobb adni, mint kapni?

 

Másik eset, mikor még nem olyan régi ismeretségről beszélünk, így még nem ismerjük annyira az illetőt, hogy olyan ajándékkal lephessük meg, amelynek biztosan örül.

 

Természetesen nem csupán az illem kívánja meg, hogy az ajándékozott fél örömmel fogadja meglepetésünket, hanem általában ez az öröm valós érzéseket takar, mivel ugye köztudott tény, hogy a „szándék a fontos”, így magát a köszöntés gesztusát is értékelik.

 

Egy általunk izgalmasnak vélt könyv, vagy egy kedvenc színeinkben pompázó sál azonban nem biztos, hogy hasznos ajándéknak bizonyul. Amennyiben az illető több hónap elteltével sem számol be a könyv tartalmáról, vagy eltelik úgy az egész őszi-téli időszak, hogy egyszer sem láttad rajta a sálat, akkor nagy valószínűség szerint mellélőttél az ajándék kiválasztásával.

 

Az alábbiakban megosztunk veletek néhány tippet, melyekről általánosságban elmondható, hogy mindenkinek elnyeri majd a tetszését.

 

 

Ha szerelmünket lepjük meg:

 

Szerelmünk meglepetése az egyik legfontosabb dolog számunkra, hiszen mi is akkor vagyunk boldogok, ha sikerül örömet szerezni “másik felünknek”.

 

Amennyiben friss kapcsolatról beszélünk – és még nem sikerült teljesen kiismernünk a másikat –, akkor egy romantikus meglepetés vacsorával nem lőhetünk mellé. Amennyiben az ünnepelt nő, egy szép karkötővel még feledhetetlenebbé tehetjük az estét, de egy csokor virág az asztalon is garantáltan le fogja venni őt a lábáról.

 

A női hiúság páratlan, pláne így a fürdőruhaszezon beköszöntével, így vannak olyan hölgyek, akik vonalaik megőrzése érdekében este megvonják maguktól a finom falatokat. Ilyen esetben olyan éttermet célszerű választani, ahol diétás ételek is szerepelnek az étlapon, hogy kedvesünk bűntudat nélkül is falatozhasson.

 

A Pest-Buda Vendéglő a belvárostól mindössze néhány percnyire, a város egyik legromantikusabb helyszínén – a Budai Várban – található. A mennyei falatok pedig impozáns környezettel párosulnak, az étterem családias hangulata és az udvarias kiszolgálása által a romantikus vacsorák fellegvára. Ha tehát szeretnél párod kedvében járni, akkor a Pest-Buda Vendéglő egy remek születésnapi vacsorahelyszín Budapesten. Győződj meg róla te is! 

 

Amennyiben ezt a helyszínt választjuk kedvesünk születésnapi meglepetéséhez, minden bizonnyal hosszú időre boldoggá tesszük vele szerelmünket. Asztalfoglalás ide kattintva.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Ünnep