Együtt utazhatnak a gyerekek a Mikulással a Mikulástrolin!

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Először indul útjára a Mikulástroli!

A Mikulástroli több okból is különleges: egyrészt, mert a gyerekek együtt utazhatnak rajta a Mikulással, a trolit pedig közel 10000 LED-ből készített fényfüzér díszíti, belsejében pedig karácsonyi dekoráció gondoskodik az ünnepi hangulatról.

Mikulástroli Budapesten!

Kép forrása: Facebook/BKK

 

A BKK és a Mikulásgyár közös adománygyűjtése

 

A BKK és a Mikulásgyár egy közös ajándékgyűjtési akcióba kezdett, melynek célja a hátrányos helyzetű családok megsegítése. A kampány keretében a rászorulóknak szánt ajándékok, tárgyak, adományok és játékok leadhatóak a Mikulástrolin is, ahol egyébként a gyerekek együtt trolizhatnak a Mikulással és a krampuszával. A leadott ajándékokat a BKK eljuttatja a Mikulásgyár manóinak, ők pedig elviszik azokat a hátrányos helyzetű családoknak. A Mikulástroli elsőként a BKK munkatársai által gyűjtött ajándékokat szállította el a Mikulásgyárba. 

 

A Mikulástroli menetrendje

 

A Mikulástrolival 2015. december 5-e és 19-e között utazhatunk normál díjszabás mellett a város 11 különböző trolibusz vonalán, hétköznaponként 17 és 20 óra között, hétvégén pedig 10 és 18 óra között. A Mikulástroli menetrendje az értintett vonalak végállomásain található tájékoztatón és a BKK honlapán olvasható. December 20-tól január 6-ig pedig ugyanez a jármű közlekedik tovább Fénytroli néven minden nap 17 és 21 óra között. A Mikulástroli december 24-én és 31-én nem közlekedik. 

 

Kép forrása: Facebook/BKK

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Érdekesség