Mitől lesz egy szálloda felnőttbarát?

Life of Budapest


Szerző: Orsi

Mitől lesz egy szálloda felnőttbarát?

Tökéletesség a Földön talán nem elérhető, de mindennapi törekvésünk erre fontos lehet. Tökéletes nyaralásunk tervezése során az első kérdés, hogy megfelelő úticélt válasszunk pihenésünk napjaihoz. 

Különböző típusú vendégek különböző igényekkel érkeznek a szállodákba, ezért érdemes tájékozódni arról, hogy a kiszemelt hotel vajon valóban megfelel-e elképzeléseinknek. Ebben a cikkünkben egy felnőttbarát szálláshelyet mutatunk be, a további cikkeinkben pedig más típusú szállásokat vizsgálunk meg. A felnőttbarát szállodákat elsősorban romantikus útra érkező pároknak, pedagógusoknak és örökifjaknak ajánljuk. 

Mitől lesz egy szálloda felnőttbarát?

Varázslatos wellness romantikus környezetben 

A ráckevei Duna Relax & Event Hotel**** lenyűgöző természeti környezetben, páratlan kényelemmel fogadja Vendégeit a Kis-Duna partján. A gyerekmentes wellness hotel a kisváros központjában helyezkedik el, Budapesttől csupán 47 kilométerre található. Már a természetes víz megnyugtató közelsége, és a Kis-Duna gazdag élővilág miatt is érdemes ide látogatni, az ehhez illeszkedő, elegánsan, ám emberi léptékben kialakított belső tér tovább fokozza feltöltődésünket, és már a belépés pillanatában elvarázsolja az embert. A felnőttbarát wellness szálloda belső terei a csipetnyi luxus és vidéki elegancia jegyében lettek kialakítva, neves tervezők és építészek útmutatásait követve.

Ókori római Wellness Forrás 

A szálloda lelke az ókori római fürdők stílusában épült Wellness Forrás, amely felnőttbarát wellnesshez méltóan és a vendégek igényei alapján késő estig nyitva tart az év minden napján. Az ajtón belépve egy időutazás részeseivé válunk, a szemünk előtt letűnt idők varázslatos világa elevenedik meg. A Wellness Forrás területén szaunák, gőzfürdő, medencék (szezonálisan kültéri medence is), élményelemek és pihenősarok teszik feltöltővé látogatásunkat. A kényeztető pihenés után biztosan úgy fogja érezni, mintha kicserélték volna! Ebben a lélekemelő közegben a barátságos fogadtatás és a természet közelsége remek párost alkotva gondoskodik teljes körű relaxációnkról.

Mitől lesz egy szálloda felnőttbarát? 

A gyermekmentes hotel kizárólag 12 éven felüli vendégeket fogad, így a határtalan csend és nyugalom szigetén relaxálhatunk. A színes programkínálat is a felnőttbarátság jegyében lett alakítva: például aquafittness, stretching, mandalakészítés, ügyességi- és kvízjátékok, kézműves foglalkozások, kencekészítés, gyakran műsoros estek sztárfellépőkkel, borkóstolók, koktélkészítés, hagyományos és textilmentes szaunaprogramok színesítik a napokat. Az animátorok kapacitás függvényében egyéni konzultációkat, például arcdiagnosztikát vagy akár személyre szabott, teljes körű tanácsadást is vállalnak.

Kinek ajánljuk? 

A felnőttbarát wellness szállodát kimondottan ajánljuk romantikára vágyó pároknak, akik néhány kettesben eltöltött napra vágynak. Az amúgy is édes wellness hétvégét még különlegesebbé lehet tenni 1-2 stílusos kiegészítő csomaggal. Például egy palack zamatos vörösbor, belga csokoládé bonbon vagy színes gyümölcstál frissítő limonádéval? A minőségi idő közös eltöltéséhez egy finom csokoládétorta pezsgőbekészítéssel, vagy az ágyban elfogyasztott ínyenc reggeli könnyen megteremti az intim légkört. A város zajától távol a nászutasok is elbújhatnak a felejthetetlen mézeshetekre. Irány Ráckeve! Feltöltődés, wellness, romantika: egyszóval Duna Relax & Event Hotel**** Ráckeve.

Nem csak 20 éveseké a világ… 

Örökifjú, nyugdíjas vendégeik számára pedig hétköznapokon kiemelt kedvezményeket és grátisz szolgáltatásokat biztosítanak, így téve felejthetetlen ünneppé a hét bármely napját. Hiszen sokszor egyetlen kedves szó, kis odafigyelés, egy apró gesztus is örök emlék marad. Néhányat felsorolunk igényelhető extra szolgáltatásaik közül: transzfer a HÉV-től, plusz párna, plusz takaró, olvasólámpa, telefonos ébresztés, nordic walking botok, kerékpár, indián kenu és csónak. A szállodában nem egyszer barátságok születnek, és bizony gyakran előfordul, hogy összetartó társaság alakul ki a nyaralás közös napjai során. 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Nagyvilág, Szabadidős programok, Utazás