Mitől jó egy céges buli?

Life of Budapest


Szerző: Kósa Krisztina

Mitől jó egy céges rendezvény?

Mitől lesz jó egy céges buli? Egyáltalán mitől lesz színvonalas, felejthetetlen és szép emlék mindenkinek? Nos, erről megoszlanak a vélemények, de lássuk most, mégis mi kell egy olyan céges összejövetelhez, mely legyen akár évzáró, akár évindító, a lényeg, hogy jó hangulatban teljen.

Mitől jó egy céges buli?

Mitől jó egy céges rendezvény?

A kommunikáció fontos

 

A céges rendezvények remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy kicsit lazább és kötetlenebb környezetben találkozhassanak egymással a kollégák, és jobban megismerkedjenek. Lényegében ez független attól, hogy új vagy már összeszokott munkatársakról beszélünk, hiszen a csapatépítés ettől függetlenül fontos lehet a cég életében. Ezek az évzáró vagy évindító bulik segítenek abban, hogy jó (vagy még jobb) viszony alakuljon ki a kollégák közt, ez pedig azért is fontos, hogy mennyire szívesen mennek be dolgozni a munkahelyükre nap, mint nap. Persze ahhoz, hogy ez így is legyen, a céges rendezvényeknek valóban jó és minőségi programokról kell szólniuk. Nem lehet kényszer, sem egy végigszenvedett, kötelező bájolgásnak, melyen érződik, hogy erőltetett. Illetve az sem segít, ha egy ilyen alkalmon kötelező a megjelenés, hiszen az embernek lehet kismillió dolga a szabadidejében, amikor nem tud megjelenni egy ilyen eseményen. 

 

 

Ha már évindító céges bulira adtuk a fejünket, nem árt megbirkózni azzal a tudattal, hogy az ünnepi kényelemből visszatérő, munkába visszarázódó kollégák bizony nem biztos, hogy nagy kedvvel vesznek részt egy ilyen eseményen. Így hát az évindító céges buli első és legfontosabb szabálya, hogy olyasmit csináljunk, olyan programot szervezzünk (lehetőleg ne szabadtérbe), amit valóban élveznek az alkalmazottak. Ilyenkor nem árt előtte közvéleménykutatni, hogy ki mit szeretne, mit tud elképzelni, amivel el lehet tölteni az időt.

 

Amennyiben nem a fővárosban vagy környékén, hanem kicsit messzebb, igazi vidéki hangulatban, és a friss levegőn szeretnétek megszervezni ezt az egy-két napos rendezvényt, akkor például a Zichy Park Hotel csodálatos birtokán lehetőségetek nyílik rá, hiszen ők felkészülten, számos programlehetőséggel és bámulatos környezettel várnak benneteket!

 

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Buli, Étel, Étterem, Éttermek, Gasztronómia, Rendezvényhelyszín