A Műtárgyak Éjszakáján a fiatalabb generáció tagjai sem maradnak tennivaló nélkül

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Közeledik a Műtárgyak Éjszakája

Idén harmadszorra rendezi meg a műtárgy.com népszerű, nyárindító művészeti programsorozatát, a Műtárgyak Éjszakáját. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan háromnapos lesz: május 30-tól június 1-ig 50 fővárosi helyszínen, több mint 100 program várja az érdeklődőket.

Műtárgyak Éjszakája

Valamennyi program egy jeggyel látogatható. A programsorozat célja, hogy bemutassa a műtárgyak sokszínűségét, és közelebb hozza a műtárgyak, valamint a műkereskedelem világát a nagyközönséghez, bepillantást engedve a kulisszák mögé is.

Szakmai előadások, tárlatvezetések, műterem- és műhelylátogatások, műtárgybemutatók, tematikus séták, workshopok, becsüs órák, filmvetítés, értékbecslés, mini aukció, valamint családi és gyerekprogramok színesítik a háromnapos művészeti fesztivált. A nagyközönség előtt zárt helyszínek, múzeumok, galériák raktárai, kortárs művészek és művészetoktatási intézmények műhelyei nyitják meg a kapuikat, hogy a látogatók még mélyebb, bennfentes ismeretekkel gyarapodhassanak.

A Műtárgyak Éjszakáján a fiatalabb generáció tagjai sem maradnak tennivaló nélkül, őket gyerekprogramok, interaktív foglalkozások várják, melyeken többek között agyagozhatnak és bútort is tervezhetnek.

Bővebb információ: https://www.mutargyakejszakaja.hu/

Forrás: http://www.lakaskultura.hu/hirek/mutargyak-kozelebbrol-hamarosan-mutargyak-ejszakaja/?utm_source=kattintas&utm_medium=link&utm_campaign=hirlista

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Koncert, Kultúra, Program, Rövid hírek