A Legszebb a legnépszerűbb is egyben

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Elképesztően népszerű a New York Kávéház

Manapság, a közösségi média idején onnan is lemérhető egy hely népszerűsége, hogy mennyien követik vagy divatos kifejezéssel élve like-olják az adott helyet. Ezek alapján kijelenthető, hogy a New York Kávéház elképesztően népszerű!

A legnépszerűbb kávéház

 

Elképesztően népszerű a New York Kávéház

 

Nem is kellett sokat kutatkodnunk. Tényleg csak pár napot mentünk vissza az időben a New York Kávéház Facebook oldalán, hogy megnézzük, kik és mennyire szeretik a Világ Legszebb Kávéházát. Az eredmény egyszerre volt megdöbbentő és magáért beszélő. Nem titok, hogy a New Yorkba rengeteg külföldi turista jár. Budapest programfüzetei tele vannak a legendás kávéházakkal, köztük természetesen a ezzel a csodálatos hellyel is. Számtalan országból érkeznek ide emberek, akik kíváncsiak erre a tradícionális helyre, mely egyfata időutazásra invitálja az embert. Az alábbiak során mutatunk jó pár bejegyzést. Valóban hihetetlen a siker!

 

Bejegyzések a New York Kávéház életéből

 

 

 

 

 

 

 

 

Személyes élmény szerzése a New York Kávéházban

 

Ezekből a posztokból, kedvelésekből és hozzászólás számokból is látszik, hogy egy lenyűgöző helyről van szó. Valóban igaz az a megállapítás, hogy a Világ Legszebb Kávéháza egyben a legnépszerűbb is. Amennyiben Önt is megfogta ez az egyedi hangulat, ha személyesen is megnézné ezt a csodálatos helyet, akkor keresse fel a New York Kávéházat. Foglaljon asztalt itt és győződjön meg személyesen erről a csodáról!

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín Budapest