Ezek a legjobb nyári programok Budapesten!

Life of Budapest


Szerző: LK

Nyári programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki

Budapest az egyik legcsodálatosabb város, ami mindig tartogat számunkra meglepetéseket. Nyáron is megéri Budapestre látogatni, hiszen számtalan különleges program vár minket a melegebb hónapok alatt is. A következőkben összeszedtünk néhány programot, amit nem hagyhatsz ki, ha nyáron a fővárosba látogatsz!

Ezek a legjobb nyári programok Budapesten!

Nyári programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki

Budapestre érkezve nem csak a külföldieket, de a vidékieket is elöntheti a bőség zavara. Hová menjek? Mit nézzek meg először? Mit érdemes kipróbálni? 

 

A megannyi lehetőség közül megpróbáltunk kiemelni a legjobb nyári programokat, amik között mindenki talál majd magának valamilyen érdekes elfoglaltságot, de nem volt egyszerű dolgunk, mert ennél jóval több csodát rejt magában fővárosunk. Ideje felfedezni őket!

 

Hajózás a Dunán

Egy kis hajókázás mindig jó program lehet Budapesten, azonban az emberek többségében az él, hogy az ilyen programok rendkívül drágák. Pedig a BKV hajójáratok segítségével olcsón személheted a Dunáról a várost. Ide kattintva tájékozódhatsz a járatokról, és további infomációt is megtudhatsz a hajós közlekedésről! 

 

Kirándulás a fővárosban

Még azok számára is okoz meglepetéseket a fővárosunk, akik minden napjukat itt töltik. Érdemes tehát a nyári időszakban is egy hosszabb sétára indulni, hiszen minden évszakban más arcát ismerhetjük meg Budapestnek. 

 

Csónakázás a Városligetben

Nyáron mindenki egy kicsit többször mozdul ki, többször járunk randevúzni is. Az egyik legromantikusabb és legkülönlegesebb randevú program az egy kellemes csónakázás a Városligetben. A Városliget Budapest egyik legkedveltebb és legszebb része, ahol rengeteg különleges látnivaló vár minket. A csónakázást érdemes megkoronázni egy romantikus vacsorával is, amire a Városligetben van lehetőséged. 

 

A Városliget Café & Restaurant igazi gasztronómiai különlegességekkel várja a vendégeket, melyek között mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételeket. Az étterem a 20. romantikáját idézi fel, ráadásul csodálatos panoráma tárul elénk az ablakból a Városligeti tóra és az egyik legromantikusabb várunkra, a Vajdahunyad várára. 

 

Az étterem nemcsak vacsorahelyszínnek tökéletes, hanem akkor is jó választás, ha csak egy hosszú séta után megpihennénk egyet egy jó kávé vagy egy frissítő limonádé társaságában, sőt, akár rendezvényhelyszínnek is tökéletes választás! Ha egy kicsit jobban megismernéd ezt a szuper helyet, kattints ide: étterem Budapesten 

Nyári programok

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Budapesti épületek, Érdekesség, Étel, Étterem