Az első zsűrizési körből 5 torta jut a döntőbe

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Magyaros ízvilágú országtortát keresnek idén

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2019-ben is meghirdette a „Magyarország Tortája” versenyt. Erre csak cukrászdák, vagy vendéglátó tevékenységet folytató vállalkozások nevezhetnek, legfeljebb két tortával. 

Magyaros ízvilágú országtortát keresnek idén

Új, kreatív ötleteket, lehetőleg magyaros ízvilágú, az ünneppel, vagy Magyarországgal összefüggésbe hozható tortákat várnak a pályázóktól. A korábbi években a versenyre már nevezett tortával nem lehet újra nevezni, hiszen a verseny egyik célja, hogy új magyar receptek és sütemények készüljenek – írja a sokszinuvidek.24.hu. Az első zsűrizési körből 5 torta jut a döntőbe. A zsűrizés első fordulóját 2019. áprilisában tartják.
Az egészségtudatos és korszerű táplálkozás melletti elkötelezettség jegyében, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kezdeményezésére és velük együttműködésben a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete meghirdette a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt is, melyre új, kreatív ötleteket, elsősorban hazai alapanyagokból készülő, az ünneppel összefüggésbe hozható tortákat várnak.
Mindkét versenyre 2019. március 31-ig lehet nevezni.

Forrás:
https://sokszinuvidek.24.hu/otthon-keszult/2019/03/18/magyaros-izvilagu-es-unnepi-lesz-iden-az-orszag-tortaja/
 

címkék: