Aranyló falevelek

Life of Budapest


Szerző: Orsi

Pici őszi hétköznapok

Az ősz közeledtével a nyári élmények és napsütötte gondolatok lassan a polcokra kerülnek, ahogyan a lekvárosüvegek is elkezdenek sorakozni a kamra polcain. Ősszel kicsit már kevesebb a napfény, és bár a rengeteg szezonális gyümölcs és zöldség bőséges vitaminforrást biztosít a tél beköszönte előtt, amivel feltölthetjük készleteinket, a borongós idő miatt mégis borúlátóbbak lehetünk. 

Tea és takaró: bekuckózva

Tea és takaró 


Különösen igazak ezek az állítások a kisgyermekes anyukákra, kismamákra. Míg nyáron a játszótér nem csupán a gyerkőcöknek ad lehetőséget kiélni magukat, nagyon jól ismerjük a játszótér melletti bizonyos padok rekreációs szerepét is. Ősszel hajlamosabb az ember lánya inkább egy bögre forró teával bekuckózni egy meleg takaró ölelésébe, mint hogy a nyirkos, hűvös időben kimozduljon. Pedig a mozgás és a társaság a legjobb, ami történhet velünk - ősszel is. 


Aranyló falevelek 


Az évszakok között mindegyiknek megvan a maga szépsége. A nyárutó a nyár kellemes élményeit is tartogathatja, a kánikula nélkül. A nap sugarait élvezve tartalmas sétákat lehet tenni: a lehulló falevelek suttogását hallgatva rácsodálkozni a dió pergésére és a gesztenyék gurulására. Mint tudjuk és már sokszor hallhattuk, a hozzáállásunk is szerepet játszik abban, hogy érezzük magunkat, érdemes tehát új kalandokra, nem pedig a téli álomra készülni. 


Őszi kiruccanás 


Ha döntöttünk az aktív ősz mellett, érdemes megfontolni az utazás ötletét is. Néhány gyermek-, és babarát szállodában változatos programokon vehetünk részt, ezen kívül más anyukákkal is megoszthatjuk tapasztalatainkat. Például a noszvaji Oxigén Family Hotelben ősszel is folytatódnak a kreatív fejlesztő gyerekprogramok, sőt, a hétköznapok során még baba-mama klubon is részt vehetnek az érdeklődők. Megtanulhatják a babamasszázs minden csínját-bínját, kiokosodhatnak a hozzátáplálás témakörében, megúsztathatják a babákat, a nagyobbakat várja a mini chef és kreatív kézműves foglalkozások, meg persze a kalandpark. 

Tippünk


Tetszenek a programok? A bababarát erdei wellness hotel kedvezményes csomagajánlatai itt találhatóak
 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Egészség, Életmód, Érdekesség, Gyereknevelés, Gyerekprogram, Kirándulás, Lelki egészség, Program, Szabadidős programok, Utazás