Osztálytalálkozó helyszín

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Eljött az osztálytalálkozók ideje

Vége az iskolának és ilyenkor nem csak a szünet kezdődik el. A gyerekek táboroznak, vakációznak, a felnőttek dolgoznak, pihennek, nyaralnak és emlékeznek. Elkezdődött ugyanis az osztálytalálkozók időszaka, amelyeket a legjobb dolog egy méltó helyszínen megtartani

Osztálytalálkozó helyszín

Pontosan ilyen a Groupama Arénában található Gólvonal Bisztró is!

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Fontos a tökéletes helyszín!

Mikor ismét összegyűlik a régi osztály, végre találkozhat mindenki a rég nem látott ismerősökkel. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a legjobb helyszínt válasszatok, ahol nem zavar titeket senki, van lehetőség zártkörben beszélgetni. Erre jelenti a legjobb megoldást a Gólvonal bisztró.

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Kiváló megközelítéssel

A hely számos erőssége közül az egyik az, hogy nagyon jó az infrastruktúrája, kiváló helyen található. Nem kell aggódni amiatt, hogy nem talál az ember parkolóhelyet, azért sem, hogy rengeteget kell majd sétálni, hiszen a bisztró saját parkolóval rendelkezik. A Népliget adottságait kihasználva pedig a tömegközlekedéssel sem lehet baj, hiszen öt perc sétával a metró, a busz, a vonat és a villamos is elérhető.

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel!

A Gólvonal bisztrót a gasztronómia szerelmeseinek is nyugodt szívvel lehet ajánlani. A Bisztró az alkalomhoz illő étel-, illetve italkülönlegességekkel várja minden kedves vendégét. Nem kell félni tehát attól, hogy nem találtok az ízléseteknek megfelelő ételt, ugyanis a Bisztró dolgozói előre egyeztetett menü alapján szolgálják fel Nektek a különlegességeket, sőt itt még különleges kéréseket is teljesítenek!

 

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Játékokkal

Hogy a hangulat se legyen lapos, ezért a Gólvonal Bisztró segít abban, hogy az osztálytalálkozótok kiváló hangulatban teljen. Legyenek azok összegyűjtött képek, fotók, azokat a projektor segítségével kivetítik, így a résztvevők feladata már nem marad más csak az, hogy kitalálják azt, hogy ki szerepel az adott fotón.

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Ajánlatkérés

Ha a legideálisabb osztálytalálkozó helyszínt kerestétek Budapesten, akkor egészen biztos, hogy a Gólvonal bisztró tökéletes választás lesz számotokra. Nincs más dolgotok, mint ide kattintva kérni egyedi rendezvény ajánlatkérést és ezután a Gólvonal Bisztró minden mást megszervez.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest