Az elsőként kijelölt utcák komplett patkány irtásának háromhetes üteme tarthatónak tűnik

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Elindult az intenzív patkányirtás a fővárosban

A terveknek megfelelően megkezdődött a fővárosi intenzív patkányirtás négy kerületben - tudatta az országos tisztifőorvos beszámolójára hivatkozva a Főpolgármesteri Hivatal.

patkány

Ezek szerint a terveknek megfelelően az V., a IX., a XIII. és a XX. kerületben kezdte meg a munkát a patkányirtásért felelős cég tizenegy brigádja. A beszámolóban azt írták, a csatornakezelési technológiát a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai a XX. kerületben szemrevételezték és "mindenben megfelelőnek találták". A kezelés a forgalomban nem okozott aránytalan fennakadást.

Az elsőként kijelölt utcák komplett kezelésének háromhetes üteme tarthatónak tűnik, a következő háromhetes ciklus kijelölését a héten tervezik, felhasználva az első ütem tapasztalatait.

Közölték azt is, hogy az irtásról tájékoztató plakátokat hamarosan megkapják az érintett kerületek a Főpolgármesteri Hivataltól.

Forrás: https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/megindult-az-intenziv-patkanyirtas-a-fovarosban.684553.html.684553.html

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Rövid hírek