Budapest programok, rendezvények és események - hogy ne maradj le semmiről!

Life of Budapest


Programok, rendezvények

A legjobb programok Budapesten

 

 

Ha kíváncsi vagy, mik a legjobb programok Budapesten, nálunk mindig megtudhatod! Családi programok, kulturális programok, gyerek programok Budapesten? Vagy programok pároknak, esetleg baráti társaságoknak? Bármilyen programot is keresel, nálunk minden fontos eseményről, rendezvényről időben értesülhetsz, hiszen összegyűjtjük a legjobb programokat Budapesten! Ne maradj le semmiről!

 

Programokat keres Budapesten?

 

A Life of Budapest megmutatja Önnek is, hogy melyek a legjobb budapesti programok! Ha programokat keres a fővárosban, akkor a Life of Budapest fogja Önnek megmutatni: ezek a legjobb programok Budapesten!

 

Máté Bence természetfotós

Máté Bence természetfotóiból nyílt szabadtéri kiállítás Budapesten

2019.03.18.

Máté Bence mintegy hatszáz természetfotójából nyílt szabadtéri kiállítás Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren.

Holnap indul a szezon a Fővárosi Állatkertben

Holnap indul a szezon a Fővárosi Állatkertben

2019.03.14.

A március 15-i hosszú hétvégével indul a 2019. évi szezon a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Új programokkal, sok kisállattal várják a látogatókat. 

A nyolcvan évvel ezelőtti Magyarországról nyílik kiállítás

A nyolcvan évvel ezelőtti Magyarországról nyílik kiállítás

2019.03.13.

A korabeli emberek szemén keresztül mutatja majd be a nyolcvan évvel ezelőtti Magyarország politikai, társadalmi és művészeti életét interaktív módon az a kiállítás, amely Magyar Világ, 1938-1939 címmel március 15-én...

Vörösmarty tér

Új helyre költözik a húsvéti vásár

2019.03.12.

A húsvéti vásár idén a Vigadó térre és a Duna korzóra költözik.  A tervek szerint az adventi vásárt már az eredeti helyszínen, a megújuló Vörösmarty téren rendezhetik meg.

Sziget Fesztivál

Egyre bővebb és pontosabb az idei Sziget Fesztivál fellépőinek sora

2019.03.07.

A tavalyi legjobb alternatív album Grammy-nyertese a The National, az idei Grammy-n a legjobb remixnek járó díjat bezsebelő Mura Masa, a brit alternatív rockzenei élet kiemelkedő gitárosa, Johnny Marr és a múlt év végén új...

Hatalmas legófigurákból nyílt kiállítás a Magyar Természettudományi Múzeumban

Hatalmas legófigurákból nyílt kiállítás a Magyar Természettudományi Múzeumban

2019.03.05.

Óriások támadása címmel Európa legnagyobb, Lego-kockákból épített utazó kiállítása nyílt meg a Magyar Természettudományi Múzeumban. Ez egészen június 16-ig várja a látogatókat.

Red Bull Air Race

Zamárdiban lesz a Red Bull Air Race július 13-14-én

2019.03.04.

Miután a főváros idén már nem járult hozzá a verseny megrendezéséhez, magyarországi helyszínt kellett keresnie a versenysorozat szervezőinek – írja a Privátbankár.

Busójárás

Elkezdődött a mohácsi busójárás

2019.03.01.

A „Maszkot ölt apraja-nagyja” című farsangi készülődéssel megkezdődött tegnap a mohácsi busójárás. Ennek keretében hat napon át rekordszámú, 1600 jelmezes űzi a telet a Duna-parti városban.

Műcsarnok

Külön ter(m)ek

2019.02.28.

Hét kortárs képzőművész mutatja be friss munkáit a Műcsarnok tegnap óta látható, Külön ter(m)ek című csoportos kiállításán.

1/11

címkék: Szabadidős programok