Budapest programok, rendezvények és események - hogy ne maradj le semmiről!

Life of Budapest


Programok, rendezvények

A legjobb programok Budapesten

 

 

Ha kíváncsi vagy, mik a legjobb programok Budapesten, nálunk mindig megtudhatod! Családi programok, kulturális programok, gyerek programok Budapesten? Vagy programok pároknak, esetleg baráti társaságoknak? Bármilyen programot is keresel, nálunk minden fontos eseményről, rendezvényről időben értesülhetsz, hiszen összegyűjtjük a legjobb programokat Budapesten! Ne maradj le semmiről!

 

Programokat keres Budapesten?

 

A Life of Budapest megmutatja Önnek is, hogy melyek a legjobb budapesti programok! Ha programokat keres a fővárosban, akkor a Life of Budapest fogja Önnek megmutatni: ezek a legjobb programok Budapesten!

 

Újranyitott a legendás budapesti Metro Klub

Újranyitott a legendás budapesti Metro Klub

2019.02.08.

A Metro Klub szecessziós stílusban tervezett épülete 1908-ban nyílt meg Európa egyik legnagyobb gyerekjáték-áruházaként, majd mintegy fél évszázaddal később alakult át szórakozóhellyé. 

Budapest dala

Saját dala lesz a fővárosnak

2019.02.07.

Március 22-ig várja az indulókat a Fővárosi Önkormányzat, a beérkező dalokra pedig első körben egy előválogatás, majd egy közönségszavazás vár.

Játszótér a Városligetben

Az ország legnagyobb és legmodernebb játszóterét építik fel a Városligetben

2019.02.07.

Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén, ahol...

El Classico

Mégis meg lehet nézni az El Clásico meccseit

2019.02.06.

Örülhetnek a Barcelona és a Real Madrid szurkolói. Eddig nem közvetítették a magyar sportcsatornák a spanyol labdarúgó Király Kupa mérkőzéseit ebben a szezonban, így félő volt, hogy a Barcelona-Real Madrid rangadó sem lesz...

Kolorádó Fesztivál

Összeállt a Kolorádó Fesztivál programja

2019.02.05.

Június 19 és 22 között rendezik meg a Kolorádó Fesztivált a budai Sztrilich Pál cserkészpark területén.

tábor

Már most el kell kezdeni félretenni a gyerkőc nyári kalandjaira

2019.02.05.

Meglepő lehet februárban a nyári táborokra gondolni, de aki szeretné elkerülni az idei drágulást, nem tehet mást – írja a Pénzcentrum.hu.  

Finn Filmnapok

Finn Filmnapok a Toldi moziban

2019.02.04.

A nyolcadik Finn Filmnapok sorozata Jukka Vidgren és Juuso Laatio rendező Heavy Túra című vígjátékával veszi kezdetét, főszerepben az Impaled Rektum metálbandával. A vetítés után a rendezőkkel és a zenekar énekesével...

mandulafa

Pécsi fa került Európa legjobbjai közé – bárki szavazhat február 28-ig

2019.02.04.

Egy 135 éves pécsi mandulafára is lehet szavazni „Az év európai fája” elnevezésű nemzetközi versenyen, amely február elsején kezdődött. A mandulafának 14 vetélytársa van.

Mackófesztivál - Fővárosi Állat és Növénykert

Mackófesztivál kezdődik az Állatkertben

2019.02.01.

Mától vasárnapig tart a Mackófesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A három napon át tartó rendezvényen sokféle programmal várják a látogatókat, ráadásul azok a 14 éven aluli gyermekek, akik mackó jelmezben...

2/11

címkék: Szabadidős programok