Budapest programok, rendezvények és események - hogy ne maradj le semmiről!

Life of Budapest


Programok, rendezvények

A legjobb programok Budapesten

 

 

Ha kíváncsi vagy, mik a legjobb programok Budapesten, nálunk mindig megtudhatod! Családi programok, kulturális programok, gyerek programok Budapesten? Vagy programok pároknak, esetleg baráti társaságoknak? Bármilyen programot is keresel, nálunk minden fontos eseményről, rendezvényről időben értesülhetsz, hiszen összegyűjtjük a legjobb programokat Budapesten! Ne maradj le semmiről!

 

Programokat keres Budapesten?

 

A Life of Budapest megmutatja Önnek is, hogy melyek a legjobb budapesti programok! Ha programokat keres a fővárosban, akkor a Life of Budapest fogja Önnek megmutatni: ezek a legjobb programok Budapesten!

 

Francia Napok

Francia Nap Budakalászon

2019.04.12.

A szervezők szerint a Budakalászi Francia nap az álmok legromantikusabb meseországába repít el egy délután alatt. Lesz zene, tánc és komédia, valamint izgalmas előadások, fotókiállítás, sanzonok, francia receptek,...

Várkert Bazár

A Várkertbe költözik az Iparművészeti Múzeum

2019.04.11.

A Várkert Bazár Testőrpalotájában rendezhet kiállításokat a felújítás alatt álló Iparművészeti Múzeum, amíg tart a felújítása. A két intézmény együttműködési megállapodását tegnap írták alá.

Vivicitta

Nemzetközi sporteseménnyé vált a Vivicitta

2019.04.11.

Minden korábbinál több helyről, 89 országból és 1120 hazai településről regisztráltak nevezőket a szombaton és vasárnap sorra kerülő 34. Telekom Vivicitta városvédő futófesztiválra.

Csak a Mentes Tavaszi Vásár

Csak a Mentes Tavaszi Vásár

2019.04.09.

A Csak a Mentes Tavaszi Vásáron számtalan új gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, paleo, bio, vegán ételt ismerhetnek meg a látogatók, valamint adalékanyag- és tartósítószermentes szépségápolási termékekkel is várják...

Cinemira - Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál

Cinemira - Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál az Akvárium Klubban

2019.04.08.

A Cinemira gyerekeknek szóló nemzetközi filmfesztiválon a kisebbek filmeken keresztül ismerhetik meg a világ különböző kultúráit. A három napos gyerekfilm ünnepen a világ minden tájáról érkező gyerekeknek szóló rövid...

Ingyen koncertezik a Budapesti Fesztiválzenekar

Ingyen koncertezik a Budapesti Fesztiválzenekar

2019.04.05.

A Budapesti Fesztiválzenekar fellépéseit április 11. és 17. között kilenc megyében is belépő nélkül hallgathatja meg a közönség. Mádon Zsinagógakoncertet adnak, de a makói és a balatonfüredi zsinagógában is fellépnek...

Költészet napja

Világrekordra készülnek a magyar költészet napján

2019.04.03.

Az egyéni versmondás világrekordját készül felállítani a költészet napja alkalmából Lutter Imre előadóművész, a Magyar Versmondók Egyesületének ügyvezető elnöke, aki 24 órás folyamatos versmondásba kezd.

Varázslatos világűr

Képzeletbeli űrutazás a Vajdahunyadvárban

2019.04.01.

A szervezők azt írják: a játékos kiállításon a látogatók bebarangolhatják a Naprendszert és elmerészkedhetnek a Tejúton túlra is, miközben izgalmas feladványok és kihívások teszik próbára bátorságukat, tudásukat és érzékeiket.

Állatkerti séták

Indulnak az esti állatkerti séták

2019.03.28.

Mától elkezdődik az esti séták szezonja a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahova a kulisszák iránt érdeklő látogatókat várják.

2/11

címkék: Szabadidős programok