Budapest programok, rendezvények és események - hogy ne maradj le semmiről!

Life of Budapest


Programok, rendezvények

A legjobb programok Budapesten

 

 

Ha kíváncsi vagy, mik a legjobb programok Budapesten, nálunk mindig megtudhatod! Családi programok, kulturális programok, gyerek programok Budapesten? Vagy programok pároknak, esetleg baráti társaságoknak? Bármilyen programot is keresel, nálunk minden fontos eseményről, rendezvényről időben értesülhetsz, hiszen összegyűjtjük a legjobb programokat Budapesten! Ne maradj le semmiről!

 

Programokat keres Budapesten?

 

A Life of Budapest megmutatja Önnek is, hogy melyek a legjobb budapesti programok! Ha programokat keres a fővárosban, akkor a Life of Budapest fogja Önnek megmutatni: ezek a legjobb programok Budapesten!

 

Városi kutyapiknik Budapesten

Városi kutyapiknik Budapesten!

2018.06.02.

Első alkalommal rendezik meg a Városi kutyapikniket a fővárosban, egészen pontosan a Római Campingben. Új fajta progam, melyre nem csak a kutykat várják a szervezők!

Bemutatjuk a tökéletes esküvő kellékeit

Aktuális esküvői trendek - és a tökéletes helyszín kérdése

2018.05.22.

Vészesen közeleg az esküvőd napja, de még nem álltál neki a szervezésnek? Itt az ideje! Segítünk, hogy megtudd, mik a legfontosabb tényezők, amikor a menyegződet tervezed. 

Ezek a legjobb nyári programok Budapesten!

Nyári programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki

2018.05.18.

Budapest az egyik legcsodálatosabb város, ami mindig tartogat számunkra meglepetéseket. Nyáron is megéri Budapestre látogatni, hiszen számtalan különleges program vár minket a melegebb hónapok alatt is. A következőkben...

BKV nap: május 5

A BKV napja

2018.05.05.

Május 5 a BKV napja. Ezen a napon olyan dolgokba is betekintést nyerhet az ember, melyeket más napokon nincs lehetőség megtekinteni.

Nagy futam ahogy még nem láthattad

Így száguld a jövő bajnoka Budapesten

2018.05.04.

Max Verstappen a jövő nagy Forma 1-es bajnoka, ezt még a kritikusi is elismerik. A múlt héten a nagy futam keretein belül volt lehetősége Budapest utcáin száguldozni, amit mi egy speciális felvétel segítségével meg is mutatunk!

 Állatkerti találkozó Budapesten

Fontos budapesti találkozó

2018.05.02.

Budapesten találkoznak április 30. és május 4. között a világ állatkerti szervezeteinek vezetői, akik az ötnapos világtanácskozás kísérőprogramjai során megismerhetik a budapesti és veszprémi állatkerteket, valamint a...

 Nyitnak a strandok Budapesten

Nyitnak a fővárosban is a strandok

2018.04.29.

Nyitnak a strandok országszerte, így természetesen Budapesten is. Mutatjuk, hogy milyen nagyobb változások lesznek velük kapcsolatban!

Lezárják fél Budapestet

Itt az I bike Budapest, lezárások jönnek a városban

2018.04.24.

Vasárnap tartják Budapesten az I bike Budapest kerékpáros rendezvényt, mely hatalmas lezárásokat fog hozni a főváros életébe. Mutatjuk, hogy hol kell figyelni!

Charity Fest Budapesten

Nemes rendezvény közel Budapesthez

2018.04.22.

Csodás programot szervez a Budapest Bike Maffia szervezet, melynek célja a szegényebb körülmények közt élők megsegítése úgy, hogy közben mindenki jól érzi magát!

11/11

címkék: Szabadidős programok