Bemutatjuk a legjobb rendezvényhelyszínt Budapesten!

Life of Budapest


Szerző: LK

A legjobb rendezvényhelyszín Budapesten

Esküvőhelyszín, gálavacsora, születésnapi vacsorahelyszín, sajtótájékoztató helyszín? A TóPart Budapest komplexumában mindenki megtalálja a rendezvényhez leginkább passzoló helyszínt! 

Bemutatjuk a legjobb rendezvényhelyszínt Budapesten!

Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb része a Városliget, ahol számtalan különleges látnivalót tekinthetünk meg. Sokan nem tudják, de a Városliget az évek alatt rengeteg jól sikerül rendezvénynek adott már otthont. Bemutatjuk, hogy milyen rendezvényeknek adhat otthont a Városliget! 

 

Esküvő a Városligetben, mesés környezetben 

 

A Városligetben számtalan álomesküvő került már megrendezésre. A Városliget Rendezvény tapasztalt kollégái minden Pár számára megtalálják a tökéletes helyszínt, legyen szó romantikus vagy elegáns esküvőről, szűk családi körben, vagy népes vendégsereggel ünnepelve. Ez a gyönyörű környezet minden párt garantáltan elvarázsol, hiszen a Városligeti tó környéke, a gyönyörű Vajdahunyad vára igazán romantikus atmoszférát teremt az esküvőknek. 

 

Céges rendezvény a Városligetben 

 

A céges rendezvények, partnertalálkozók esetén rendkívül fontos a megfelelő helyszín, hiszen ilyenkor nagyon fontos, hogy az esemény zökkenőmentesen, zavartalanul működjön. Az üzleti partnerek, a kollégák kényelme kiemelten fontos, ráaásul arra is érdemes figyelni, hogy a helyszín mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, hiszen ezzel megkönnyítjük egy kicsit a vendégek helyzetét. 

 

Vacsorahelyszín a Városligetben 

 

A mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut szeretteinkre, hiszen a munka és egyéb teendők mellett nehezen összeegyeztethető a rendszeres találkozás a távolabbi rokonokkal, barátokkal. Mindenkinek kell egy hely, ahol időközönként összegyűlhet a család, a barátok, és egy kis időt együtt tölthetnek egy finom vacsora társaságában. A Városliget Café & Restaurant kifejezetten alkalmas születésnapi rendezvényhelyszínnek, és tökéletes otthont ad baráti vacsoráknak, romantikus randevúknak. Az étterem több részre tagolt, így kisebb és nagyobb vendégsereg számára is tökéletes, ráadásul lehetőség van az éttermhez tartozó különterem bérlésére is, így garantáltan zavartalanul élvezhetjük a közös estét a családdal, barátokkal. 

 

Sajtótájékoztató a Városligetben 

 

Sajtótájékoztató esetén kifejezetten jó választás a Törley terem, ami a Városliget Café & Restaurant szomszédságában található. A sajtótájékoztatók állandó eleme az eseményt záró állófogadás, ahol kapcsolatok jöhetnek létre, a sajtó képviselői megvitathatják egymással és a rendezvény házigazdáival az elhangzottakat. A Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni, de állófogadás esetén akár 40 fő számára is alkalmas. 

 

Ha a különleges helyszínek felkeltették az érdeklődését, további onformációkat kaphat róluk ide kattintva: Rendezvényhelyszín Budapest 


 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Érdekesség, Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín Budapest