2017-ben Magyarországon zenél Robbie Williams

Life of Budapest


Szerző: MC

Újra Budapesten zenél Robbie Williams!

Örülhetnek Robbie Williams rajongói – az angol szupersztár ismét meglátogatja Budapestet, hogy elkápráztasson bennünket produkciójával! Most eláruljuk, hogy hol és mikor keresd őt!

2017-ben Magyarországon zenél Robbie Williams

Robbie Williams neve a siker szinonimája. Milliók imádják zenéjét, a nők rajonganak érte, és esze ágában sincs megállni – éppen ezért egy 31 koncertből álló európai turnéra indul, hogy ismét lenyűgözze a nagyérdeműt.

 

A sztár ránk is gondolt, ezért egy fellépés erejéig Budapestre is ellátogat majd. Korábban már hallhattuk és láthattuk őt a Szigeten, azonban most máshol készül fellépni.

 

Robbiet keveseknek kell bemutatni. 1990 óta aktív, és az egyik legnagyobb név a popzene világában. Már 11 stúdióalbumot adott ki munkássága alatt, a legújabb (The Heavy Entertainment Show) lemeze lesz közelgő turnéjának fő témája.

 

Williams rendszeresen megjelenik a slágerlisták első helyén, és azt is kevés ember mondhatja el magáról, hogy a legnevesebb angol zenei elismeréssel is rendelkezik, méghozzá a Brit Icon díjjal.

 

 

Ha te is látni szeretnéd Robbiet élőben, akkor 2017. augusztus 23-ig kell türelmesen várnod, amikor is a Groupama Arénában lép majd fel az élő legenda!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Buli, Koncert