Futóverseny Budapesten - 32. SPAR Maraton

Life of Budapest


Szerző: Kósa Krisztina

32. SPAR Maraton: soha ennyien nem futottak még!

Soha ilyen sokan nem vettek még részt futóversenyen idehaza, mint a hétvégén Budapesten a 32. SPAR Maratonon: a majd’ 32.000-es tömeg több kategóriában nevezhetett, és teljesíthette a különböző távokat.

 

 

 

32. SPAR Maraton Budapesten

32. SPAR Maraton: soha ennyien nem futottak még!

Igazán kellemes időben futhattak a SPAR Maraton résztvevői a hétvégén

 

Futni vagy tud valaki vagy nem. Igaz, meg lehet tanulni, de talán mégsem ugyanolyan, mint az, amikor valakinek zsigerből jön a futás iránti szeretet és elköteleződés. A hétvégén rendezett 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 futóhétvégéjén összesen 31.920 futó vett részt. 

A szombati és vasárnapi napon mondhatni, minden a futásról szólt. Az október közepi 20 fok igazán kellemes körülményeket szolgáltatott egy ekkora volumenű megmérettetéshez, melyen a majd’ 32 ezer résztvevő futott, handbike-ozott vagy gyalogolt. Különböző távok voltak, és természetesen mindenki más-más céllal érkezett a “tett” színhelyére. 

 

A legelszántabbak, a legjobbak a maratoni futás országos bajnoki címéért küzdöttek, az amatőrök pedig vagy az első teljesítésért, vagy csupán a mozgás öröme végett hajtották magukat. 

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Érdekesség, Fesztivál, Sport, Szabadidős programok