A sport egyre inkább központi kérdés minden család életében

Life of Budapest


Sport

Újdonságokkal várja a látogatókat az Esztergom környéki kristálybarlang

Újdonságokkal várja a látogatókat az Esztergom környéki kristálybarlang

2019.02.08.

A Dorog határában lévő Sátorkőpusztai-barlangban látogatóbarát útvonalakat alakított ki, új lámpákat szerelt be, valamint megtisztította a barlang régi és újonnan napvilágra került képződményeit a Benedek Endre...

El Classico

Mégis meg lehet nézni az El Clásico meccseit

2019.02.06.

Örülhetnek a Barcelona és a Real Madrid szurkolói. Eddig nem közvetítették a magyar sportcsatornák a spanyol labdarúgó Király Kupa mérkőzéseit ebben a szezonban, így félő volt, hogy a Barcelona-Real Madrid rangadó sem lesz...

Téli Sportágválasztó

Jön a Téli Sportágválasztó

2019.01.18.

Mozogj télen is! mottóval szombaton ötödik alkalommal rendezik meg Budapesten a Téli Sportágválasztót. Az ingyenes programnak idén a Vasas Jégcentrum ad otthont, a kilátogatók pedig több mint 20 havas-jeges sportágat próbálhatnak ki.

Fradi

Nyáron kezdik építeni a Fradivárost

2019.01.16.

Ez a Népligetben, az Építők pályájának a helyén áll majd. Egy interjúban Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke beszélt arról, hogy a központban a kajak-kenun kívül minden más szakosztály új otthont kap.

tenisz

Hatalmas bundaügyre derült fény a teniszben

2019.01.11.

Bundagyanú miatt egy nagyszabású akció keretében 15 embert, köztük profi teniszezőket tartóztatott le a spanyol rendőrség.

horgászkártya

Itt a Magyar Horgászkártya

2019.01.03.

Nagy változásokkal találkozhatnak a horgászok. Az idén év elejétől a horgászkártya már csak adóigazolvánnyal váltható ki. Az átalakítások célja, hogy csökkenjen az engedély kiváltásához szükséges papírmunka.

Michael Schumacher

Már nincs ágyhoz kötve Michael Schumacher

2018.12.18.

A Daily Mail szerint a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta sokkal jobb állapotban lehet, mint azt a legtöbben gondolnánk, információik szerint nincs ágyhoz kötve és gépekre sincs szüksége.

Bajnokok Ligája

Izgalmas meccsek jönnek a BL-ben

2018.12.18.

Megtartották a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek sorsolását tegnap. A svájci Nyonban azonos országbeli csapatok és őszi csoportellenfelek sem kerülhettek össze.

Hosszó Katinka

Hosszú Katinka lett az év úszója, a férfi pólósoké pedig az év csapata

2018.12.17.

Hosszú Katinka lett az év női úszója, a magyar férfi vízilabda-válogatott lett az év csapata a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetségnél. Az év edzői pedig Hosszú Katinka edzője, Petrov Árpád és a...

1/4

címkék: Sport