Budapesten teljes teltház lesz a szállodákban húsvétkor

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Teltházasak lesznek a szállodák Húsvétkor is

Az egész országban teltházzal üzemelnek a szállodák a húsvéti ünnepekkor, a szobák átlagára pedig 5-10 százalékkal magasabb a tavalyinál. Ezt Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke mondta az MTI-nek.

Zichy Park Hotel
Kép szerzője: Zichy Park Hotel

Az adatok szerint Budapesten teljes teltház lesz húsvétkor, a fővárosban a két-három éjszakás foglalások jellemzőek. A négynapos hosszú hétvégén az ország összes régiójában jelentős lesz a vendégforgalom. Szabad szobát már csak elvétve lehet találni.

Minden szállástípus iránt jelentős volt az érdeklődés, az előfoglalások alapján az ünnepi hétvégén nemcsak a szállodák, hanem a panziók és az apartmanok is megtelnek. A vidéki szállodákban hosszabbak, 4-5 éjszakásak a foglalások, az iskolai tavaszi szünet miatt sokan tovább maradnak. A félpanziós csomagok a legnépszerűbbek, de sok szálloda speciális húsvéti csomagot is kínál a vendégeknek.

Mivel az idén áprilisban van húsvét, így az időjárás is jobban kedvez a szabadidős programoknak.

 

 

RESIDENCE HOTEL BALATON**** SUPERIOR

 

ZICHY PARK HOTEL****

 

 

 

 

Forrás: https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/turizmus-idegenforgalom-szallas-hotel-husvet.682055.html.682055.html

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Rövid hírek, Ünnep