Café Budapest Feszt a MÜPA-ban

Life of Budapest


Szerző: T.P.

Te se hagyd ki a MÜPA-t idén ősszel!

Az apropó nem más, mint a CAFe Budapest Fesztivál, melyet idén 25. alkalommal rendeznek meg.  Október 7-től 23-ig várnak minden érdeklődőt, színvonalas előadásokkal

Nem akármi lesz idén a MÜPA-ban

Te se hagyd ki a MÜPA-t idén ősszel!

Rögtön október 10-én nagyon zsúfolt nappal kezdjük a bemutatást. Azon a hétfői napon két eseményre szeretnénk felhívni a figyelmet: egyrészt láthatjuk az ország egyik vezető kortárs tánc társulatát, a Szegedi Kortárs Balett legújabb bemutatóját. Ez a bemutató az eARTh, ami egy eléggé aktuális témával foglalkozik: az emberiség környezetpusztításával.

 

Mindannyian tudunk a problémáról, de leginkább csak együtt élünk vele, érdemben vajmi kevés történik a megakadályozására. Erre fogják aznap este felhívni a figyelmet Juronics Tamás táncosai a tőlük már megszokott maximálisan precizitással és a végletekig kidolgozott drámaisággal "táncolják" körül a kérdéskört.

 

Ha neked is van egy társulatod, akikkel gyakoroltok, táncoltok, előadtok, akkor biztosan szükségetek van egy jól berendezett teremre. Budapesten, festői környezetben, a Duna-parton lévő Bohém Étteremben van lehetőségetek egy igazán felszerelt termet bérelni. Kattints ide: Terembérlés Budapest.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Érdekesség, Komolyzene, Szabadidős programok, Színház