Café Budapest Feszt a MÜPA-ban

Life of Budapest


Szerző: T.P.

Te se hagyd ki a MÜPA-t idén ősszel!

Az apropó nem más, mint a CAFe Budapest Fesztivál, melyet idén 25. alkalommal rendeznek meg.  Október 7-től 23-ig várnak minden érdeklődőt, színvonalas előadásokkal

Nem akármi lesz idén a MÜPA-ban

Folytatódnak a színvonalas programok!

Másrészt pedig ezen a napon egy izgalmas zenei párosítás is zajlik majd a színpadon, a Southban Gamelan Players és a londoni elektronikus triphop duó, a Plaiddel közös koprodukciójának eredményeként. Ez azt jelenti, hogy a délkelet-ázsiai zene elektronikus lüktetéssel egészül ki. Mindenképpen érdekesnek, nem mindennapinak ígérkezik az előadás. Amolyan unicumként hathat majd.

 

Október 13-tól egy egészen érdekes kezdeményezés lesz majd, amidőn a fesztivál a fesztiválban jelleggel indul majd a Budapest Ritmo nevű, négynapos programsorozat.

 

Igazi multikulturális közeget teremtenek meg, hiszen a világ minden tájáról érkeznek előadók, így például örmények, törökök, franciák, japánok, romák, számik és egyiptomiak zenélnek majd. Persze a hazai paletta is képviselteti magát: a nyitókoncerten a Söndörgő és a Buda Folk Band mellett a Vujicsics, Bognár Szilvi, Zalai Antal és Balog József is fellép.  4 nap, tele érdekesebbnél-érdekesebb előadásokkal. Izgalmas lesz!

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Érdekesség, Komolyzene, Szabadidős programok, Színház