Zsebhamutartó - és ez csak az egyik újdonság lesz idén a Sziget Fesztiválon

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Környezetkímélőbb lesz az idei Sziget Fesztivál

Folytatódnak a zöld projektek az idei Sziget Fesztiválon: az újrahasználható poharakat egy közeli helyszínen mossák el, megszüntetik a műanyag szívószálak használatát, és a műanyag evőeszközöket, tányérokat is teljesen kivezetik – írja a hvg.hu. Ezen kívül figyelmeztetik a szigetlakókat a víztakarékos zuhanyzásra, valamint 50 ezer zseb-hamutartót is kiosztanak.

Sziget Fesztivál
Kép szerzője: wikipedia.org Derzsi Elekes Andor

2018-ban a 10 milliárdot is meghaladta a Sziget Fesztivál költségvetése, a cégcsoport sikeres évet zárt, csaknem 1,5 milliárd forintos adózott eredménnyel – mondta Kádár Tamás főszervező, akit a Portfolio.hu idéz. A tavalyihoz képest félmilliárd forinttal megnövelték a fő fellépőkre szánt összeget, és három fellépő díja is meghaladja az eddigi csúcstartóét.

A 2019-es év újdonsága, hogy létrehoznak egy GDPR-kompatibilis fesztivál fiókot, amit az egész rendezvény alatt használhat a látogató a digitális szolgáltatásoknál, így kevesebb sorban állásra számítanak a szervezők (a pénzfeltöltésnél, online vásárlásnál).

Forrás: https://hvg.hu/kkv/20190425_Zsebhamutartokat_osztogatnak_iden_a_Szigeten#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Rövid hírek