Több helyen kínálják majd féláron az ételeket a Balaton környékén a Torkos Csütörtökön

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Szinte csak a Balaton környékére korlátozódik a Torkos Csütörtök

Már 15 balatoni, két fővárosi és egy kőszegi étterem jelezte: márciusban beszáll a „Torkos csütörtök” kedvezményes gasztronómiai programba. A vendégek legalább 33 százalékos kedvezménnyel, előre megismerhető étlapból választva fogyaszthatnak.

Torkos Csütörtök - Balaton

A Balatontipp az idén harmadik alkalommal hirdette meg a „Torkos csütörtök” gasztronómiai akciót a Balatonnál.  Február 25-éig 11 éterem közvetlenül a Balaton-partról, további három a régió más részeiből, kettő Budapestről és egy Kőszegről csatlakozott azok közé, akik jelentős kedvezménnyel kedveskednek a vendégeknek a hamvazó szerdát követő csütörtökön, március 7-én. Mivel – írta Győrffy Árpád, a portál főszerkesztője,– országosan gazdátlanná vált az ügy, szívesen fogadták a régión kívülről jelentkezőket is.

Badacsonyban, Balatonakaliban, Almádiban, Földváron, Füreden, Szárszón, Keszthelyen, Révfülöpön, Siófokon, Kapolypusztán, Zalacsányban, a Somlón, Budapesten és Kőszegen is lesz olyan étterem, ahol a megszokottnál legalább egyharmaddal lehet olcsóbban étkezni. Több helyen kínálják majd féláron az ételeket, van, ahol az italokra is kiterjesztik a kedvezményeket. Egyes vendéglátóhelyek két naposra bővítenék az akciót.

Forrás: https://www.azenpenzem.hu/cikkek/jon-a-torkos-csutortok-a-balatonnal/5639/

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Éttermek, Gasztronómia, Program, Rövid hírek, Utazás