Május 20-án éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a NAV által készített szja-bevallási tervezetet

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Már plázázáskor is megoldhatjuk az SZJA-bevallásunkat

Az szja-bevallás benyújtási határidejéig országszerte több plázában és hipermarketben is várják az ügyfeleket a NAV munkatársai, akik az szja-bevallással kapcsolatos teendőkben segítenek – tudatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-vel.

SZJA adóbevallás

A közleményben kiemelték: Budapesten és 11 megyében rögtönzött ügyfélfogadási helyeken várják az ügyfeleket a szakemberek. Az ideiglenes ügyfélfogadási helyeken bárki jóváhagyhatja a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, leadhatja papíralapú személyijövedelemadó-bevallását, ügyfélkaput nyithat, sőt, a NAV munkatársai az 1+1 százalék elektronikus felajánlásában is segítenek.

Május 20-án éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető netes felületen. Akik netán elakadnak a tervezet jóváhagyásában, esetleges kiegészítésében vagy a felajánlásban, azok hívhatják a NAV infóvonalát is a 1819-es telefonszámon.

A NAV felhívta a figyelmet arra is, hogy május 20-án éjfélig lehet rendelkezni az adó 1+1 százalékáról is.

Forrás: http://www.ma.hu/adougyek.hu/328406/A_plazakban_nyujtanak_segitseget_a_NAV_szakemberei_az_szjabevallashoz?place=srss

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Rövid hírek