A legjobb program szombat estére

Life of Budapest


Szerző: LK

Mit csinálj szombat este Budapesten?

Kikapcsolódnál egyet szombat este, de nem tudod, hogy hova menj Budapesten? Mutatunk egy szuper programot, amit nem hagyhatsz ki most szombaton! Irány a Városliget! 

A legjobb program szombat estére

Budapesten mindig színes és izgalmas programok várnak, így nem is olyan egyszerű eldönteni, hogy mit érdemes csinálni, ha egy kicsit kikapcsolódnánk. Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, hiszen a rohanó életmódnak, a rengeteg teendőnek köszönhetően az emberek gyakran elfelejtenek pihenni, és a végkimerülésig dolgoznak. 

 

Ha te is úgy döntesz, hogy egy kicsit kiszakadnál a mókuskerékből a barátaid, a párod, a családod társaságában, akkor Budapest erre az egyik legjobb helyszín, hiszen itt fantasztikus programok várnak. A következőkben mutatunk is egy különleges programot, amit semmiképp se hagyj ki! 

 

Tóterasz Chill Lounge – zenés ücsörgés a Városligetben 

A Városliget Budapest egyik legszebb része, ahova évszázadok óta menekülnek az emberek, ha egy kicsit kikapcsolódnának, kiszakadnának a szürke hétköznapokból. A városligeti tó, a gyönyörű Vajdahunyad vára, igazán különlegessé varázsolja az itt eltöltött pillanatokat. 

 

Ráadásul most egy szuper program is vár ezen a mesés helyen: augusztus 18-án, szombaton, a Tóterasz szervezésében egy kellemes, vízparti zenés buli várja azokat, akik a szombat estét egy gyönyörű környezetben töltenék. A Tóterasz a legjobb kiülős étterem Budapesten, ahol hideg sörök, fröccsök, finom koktélok várnak! 

 

20:30 The Chef
22:00 Dj Dernei

A belépés díjtalan. További információk az esemény Facebook oldalán, ide kattintva

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Budapesti épületek