Moszkva repülővel

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Szorosabb együttműködés Moszkvával

Egyre szorosabb az együttműködés a magyar és az orosz főváros között. Ezentúl könnyebben és több alkalommal lehet odautazni, ami további előnyökkel is jár!

Budapest-Moszkva repülővel

Szorosabb együttműködés Moszkvával

 

Nyártól szorosabb lesz az együttműködés Budapest és Moszkva között. Az Aeroflot orosz nemzeti légitársaság ugyanis idén júliustól növeli a járatok számét a két város közt. Ekkortól  már napi négy járatpárt közlekedtet Budapest és az orosz főváros között.

A bejelentés kitér arra, hogy a mostani délelőtti, déli és késő esti járat mellé negyedikként betársul egy kora délutáni járat is.A plusz járatnak köszönhetően évente mintegy 63 ezer ülőhellyel bővül a kínálat, ami összesen közel 400 ezerre növelve az Aeroflot által kínált eddig kapacitást a két város közt.

A járatszám bővítésének nyertesei –a nyilván való Oroszországba utazók mellett– a Távol-Kelet irányába utazók, vagy onnan érkezők, hiszen innentől kezdve kedvező csatlakozási lehetőségek érhetők el egyebek mellett Thaiföld, Kína, Vietnám és Japán irányába az Aeroflot kiterjedt nemzetközi járathálózatának köszönhetően.

A következő oldalon mutatunk egy csodás videót Moszkváról!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest