Felejthetetlen élmény volt a születésnap a Groupama Arénában!

Life of Budapest


Szerző: Molnár István

Születésnapi buli helyszín a Groupama Arénában – Felejthetetlen élmény volt!

Idén ünnepeltem a huszonkilencedik születésnapomat, a barátaim pedig megleptek engem ebből az alakomból, felejthetetlen élményben volt részem ezen a születésnapi buli helyszínen, el is mondom, miért! 

Nektek is ajánlom ezt a születésnapi buli helyszínt Budapesten!

 

Születésnapi buli helyszín Budapesten, a Groupama Arénában!

 

Nem sejtettem semmit, amikor felhívott az egyik barátom, azt mondta, hogy be kell mennie Pestre, a IX. kerületből kell elhoznia egy ágyat és segítsek neki. Jó barát lévén, azonnal ugrottam és mentem vele, persze. Kicsit furcsálltam, hogy a Groupama Aréna parkolójába fordulunk be, de gondoltam, hogy biztos onnan vett valamit. Megálltunk a Gólvonal bisztró előtt, megkérdeztem, hogy jó helyen vagyunk-e biztosan, a válasz az volt, hogy itt beszélünk majd azzal az emberrel, akié a bútor, megint eloszlott minden gyanúm, egészen addig, amíg be nem léptünk.

 

Születésnapi buli helyszín Budapest – A számomra legkedvesebb helyen!

 

Nyílt az ajtó és feltűntek a jól ismert arcok az asztaloknál, összesen 40 ember várt ott rám és már énekelte is mindenki a jól ismert „Boldog-Boldog Születésnapot” dalt. Bevallom, tényleg meglepődtem, sosem gondoltam volna, hogy a szívemhez olyan közel álló csapat stadionjában ünnepelhetem meg a születésnapomat! Pedig eljött ez az idő is, a barátaim megszervezték nekem álmaim születésnapját! A személyzet kiváló volt, az ételek istenien finomak, maga a bisztró tökéletes helyszín volt arra, hogy ünnepeljünk! Észre se vettem, hogy múlik az idő, annyira jól éreztem magamat!  

 

Születésnapi buli helyszín Budapest – Pozitívumok mindenkinek!

 

Ha azon gondolkozol, hogy lepd meg barátodat, akkor a Gólvonal bisztró a tökéletes megoldás! A bisztró saját parkolóval rendelkezik, könny megközelíteni tömegközlekedéssel is, páratlan látványt nyújt a Groupama Aréna, a sportrajongóknak különleges élményben lehet itt részük, de nem fognak csalódni a gasztronómia szerelmesei sem! Garantáltan megteremtik itt számotokra a legtökéletesebb hangulatot ahhoz, hogy szuperül érezzétek magatokat! Engem ráadásul még megleptek egy istenien finom csoki tortával is, életemben nem ettem ilyen finomat! Valóban merem ajánlani mindenkinek, ha te is kerested eddig a tökéletes születésnapi buli helyszínt Budapesten, akkor megtaláltad, a bisztróról további információkat ide kattintva találhatsz, de kérheted egyedi születésnapi ajánlatukat is ide kattintva

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest