Tanácsadó Teszt cikkek

Life of Budapest


Tanácsadó Teszt cikkek

Tanácsadó Teszt cikkek
Pihenés Bikácson tavasszal

Tavaszi kikapcsolódás Bikácson

2018.04.13.

Itt a tavasz, irány vidék. Valahol ki kell pihenni a hosszú ősz és tél okozta fáradalmakat, arra pedig a legjobb hely lehet a bikácsi Zichy Park Hotel.

Borkülönlegességek Budapesttől nem messze

Budapesttől másfél órára van az ország egyik legjobb borvidéke

2017.12.30.

Budapesttől kényelmes autóútra található az ország egyik legjobb borvidéke, mely igazi kincs lehet a műértőknek és az egyszeri próbálkozóknak is.

Európa gyengeséggei

Miben vagyunk a leggyengébbek Európában

2017.06.15.

Melyek a gyengeségeink? Egy elképesztően érdekes összeállítás Európa országairól és Magyarországról, hogy melyek azok a dolgok, melyek negatívak az adott helyen.

Néhány tipp a gyors fogyás érdekében

Mínusz 5 kiló jojó effektus nélkül

2017.01.02.

Elteltek az ünnepek és jönnek vissza a szürke hétköznapok. Az emberek nagy többsége küzd azzal a problémával, hogy egyszerűen túl sokat ettek és keveset mozogtak az elmúlt időszakban, ezért aztán felugrott jó néhány...

A kajakóma fontos dolog

Így tudod elkerülni a kaja kómát egyszerűen

2016.12.13.

  Mindannyian ismerjük azt az érzést, mikor teleesszük magunkat és utána egyszerűen mintha tehetetlenné válnánk. Ezt szokták úgy nevezni manapság divatos kifejezéssel élve, hogy „kaja kóma”. 

Jónak lenni jó

Hét dolog a jobb közérzetért

2016.12.13.

  Az embernek főleg ilyenkor télen, mikor eleve rövidebbek a nappalok, kevesebb behatás és inger éri, akkor fokozottan figyelnie kell arra, hogy mentálisan is jó állapotban legyen.Szinte mindenki (tényleg)...

A boldogság könnyen elérhető

Íme öt szabály a boldog életért

2016.12.12.

  A boldogságot sokan hajszolják, de csak nagyon kevés emberek sikerül maradéktalanul elérnie. Mindig van néhány dolog, ami előbb-vagy utóbb elrontja az ember kedvét. 

Teszt mindenkinek

Teszt magadról-magadért

2016.12.01.

Sokan, sok féle képpen kutattak már személyiséget.  Szinte mindenki kíváncsi rá, hogy valójában ő milyen csoporthoz tartozik, hogy egy adott feladatban található megoldás igaz e a saját személyiségére?

leégés,naptej,megelőzés,kezelés,aloe vera,bőr,melanóma

Így kezeld a leégést

2016.05.23.

Közeledik a nyár, amikor süt a nap, meleg van, és azt el kell valahogyan viselni. Ilyenkor vagy a hűvös lakásban próbálja valahogyan kihúzni az ember az esti jó idő beálltáig, vagy megcéloz egy vízpartot magának, hogy ott...

1/2

címkék: