A Tanulj szakmát rendezvényre a szülőket és a pedagógusokat is várják

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Tanulj SzakMÁt!

A negyedik alkalommal, a Budapest Főváros Kormányhivatala által meghirdetett rendezvény célja, hogy segítse a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjait, továbbá a regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó álláskeresőket a pályaválasztásban.

Tanulj Szakmát

A börzén a főváros 5 szakképzési centrumának 62 szakképzési intézménye, további 10 nem állami fenntartású szakképző iskola, 20 munkáltató partner és szakmai szervezet vesz részt kiállítóként, több mint 66 szakirányban elérhető felnőttképzési ajánlattal – írja az infostart.hu.

A pályaorientációs és szakképzési börzére az idén is egész napos színpadi programmal készülnek a szervezők. Délelőtt a "sikerszakmák sikeres mesterei" témában Hajas László mesterfodrász, Dévényi Kathy sminkmester, Bede Róbert sztárséf, Deniz előadóművész, rapper, Kisó rádiós műsorvezető, Kricky olimpiai bajnok cukrász és Szujó Zoltán sportriporter mesél pályaválasztása, szakmaválasztása történetéről és a sikerhez vezető útról. A délutáni program panelbeszélgetésekből áll, amelyeken különböző megközelítésekből mutatják be a szakképzés lehetőségeit.

A rendezvényre a szülőket és a pedagógusokat is várják, akik a börzén szerzett információk birtokában segíteni tudják a fiatalokat pályaválasztási döntésükben.

A rendezvény 9 órától 16 óráig előzetes regisztráció nélkül, ingyenesen látogatható.

 

Bővebb információk:

www.facebook.com/szakmazz  

www.szakmazzbudapest.hu

 

Forrás: https://infostart.hu/tudomany/2019/03/01/kirakjak-portekajukat-a-szakkepzo-intezmenyek

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Oktatás, Rövid hírek