Bikácsi pihenés

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Tavaszi kikapcsolódás Bikácson

Itt a tavasz, irány vidék. Valahol ki kell pihenni a hosszú ősz és tél okozta fáradalmakat, arra pedig a legjobb hely lehet a bikácsi Zichy Park Hotel.

Pihenés Bikácson tavasszal

Tavaszi pihenés Bikácson

Végre itt a tavasz, megújul a természet. Ezt mindenképpen ki kell használni, irány a vidék! A testnek és a léleknek is szüksége van ilyen tájt egy kis feltöltődésre, hiszen a szürke őszi és téli hónapok után jól eső érzés felnézni az égre és látni végre a napot.

Megújul a természet és ezt látni kell. Irány tehát egy jó kis hely, miért ne lehetne ez Bikács?! A hely, ahol minden feltétel adott a pihenésre. Vidéki, 4 csillagos szálloda a természet lágy ölén, túralehetőségek a környéken, horgásztó a szálloda mellett, wellness részleg bent és kin egyaránt. Kell ennél több?

Ráadásként szerencsés évet írunk, hiszen sok hosszú hétvége áll előttünk, melyek közül ráadásul kettő még hátra is van!Ezek azok a napok, melyek remek alkalmat kínálnak a pihenésre az egész családnak. Semmi munka, csak a pihenés a fő szempont!

Tavaszi pihenés Bikácson

A bikácsi Zichy Park Hotel ilyenkor teljes tavaszi pompába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az aktív kikapcsolódásához. Sétálhat az egész család a birtokon, megismerkedhet bárki a majorság egy napjával, de akár a kerékpárokon utazva, kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit is.

Ha szeretné egyéb programokkal színesíteni az ott tartózkodást, akkor a környék adottságait figyelembe véve akkor sem kell kétségbe esni.

Tavaszi pihenés Bikácson

Íme, a környékbeli programlehetőségek:

- Györkönyi pincesor meglátogatása borkóstolással (előzetes bejelentkezés alapján).

- Nagydorogi Sipkamúzeum megtekintése.

- A környék gazdag állat-, és növényvilágának megismerése gyalogtúrák és kerékpártúrák keretében.

- Paksi Atomenergetikai Múzeum meglátogatása.

- Ozorai Pipó vára.

 

 

Kell ennél jobb program? Ugye hogy nem! Ki kell használni ezt az ajánlatot, melyet ide kattintva lehet a legkönnyebben elérni.

Pihenjen Bikácson az egész család tavasszal. Garantáltan felejthetetlen élmény vár minden odalátogatót.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest