Bemutatjuk a legszebb téli esküvőhelyszín Budapesten!

Life of Budapest


Szerző: Lobu

A legszebb téli esküvőhelyszín Budapesten

A téli esküvők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha azon gondolkozol, hogy télen mondd ki a boldogító igent, bemutatjuk a legszebb helyszínt hozzá Budapesten! 

Bemutatjuk a legszebb téli esküvőhelyszín Budapesten!

Kis hazánkban is egyre népszerűbbek a téli esküvők, hiszen egy jégvirágos menyegzőnél nincs is különlegesebb. Ehhez természetesen szükség van egy tökéletes helyszínre, hiszen a rossz megválasztott helyszín az egész esküvő hangulatát tönkreteheti. Budapesten kevés olyan helyszínt találunk, ami télen is gyönyörű, ahol a havas táj érintetlen marad. A Városliget azonban tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, hiszen annak ellenére, hogy Budapest szívében található, a táj érintetlen és csodálatos.

 

Esküvő a DOM sátorban

A téli esküvő egyetlen hátrányaként azt szokták megemlíteni, hogy ilyenkor a szabadban nem lehet esküvőt tartani, ám erre is van megoldás! A Városligetben található DOM sátor olyan érzetet ad, mintha a szabadban történnének az események, a természet közelsége, a gyönyörű panoráma a sátorban is tökéletesen élvezhető. Ennek ellenére itt nem kell a hidegtől tartanunk és a beltéri esküvő minden előnyét kiélvezhetjük. 

 

 

Változatos helyszínek a Városligetben

A Városliget Rendezvény munkatársai minden esküvőnek megtalálják a tökéletes helyszínt. Ha az eleganciát szeretnéd érvényesíteni az esküvőd során, a Díszterem lesz számodra a tökéletes választás. Ha a minimalista stílust kedveled, a Csatoló terem igazán jó döntés lesz. Ha inkább a szabadban élveznéd a különleges pillanatokat, a tóra épített stég a neked való. Amennyiben csak a szűk családi körrel ünnepelnéd meg a menyegzőt, a Városliget Café & Resturant kiváló választás, hiszen az étterem több részre tagolt, így zavartalanul ünnepelhetne a vendégsereg.

 

Szeretnéd egy igazán különleges helyszínen ünnepelni életed legszebb napját? Ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket ide kattintva:  Téli esküvő Budapest 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Rendezvényhelyszín, Rendezvényhelyszín Budapest, Tél