Téli programok Budapesten és vidéken

Life of Budapest


Szerző: Kósa Krisztina

Téli feltöltődés a szabadban!

Nyakunkon a Karácsony, az ünnepi rohanás és pörgés, és mi sem esne ilyenkor jobban, mint egy kis kikapcsolódás még a nagy hajrá előtt. Összeválogattunk nektek pár lehetőséget, melyek segíthetnek a lazításban télen is!

Téli feltöltődés

Téli feltöltődés a szabadban!

Szánkózás, síelés, téli sportok

 

Ha szereted a téli időszakot, a havas táj szépségét, a nyugalmat és a csendet, akkor minden bizonnyal kimozdulni is jól esik majd az ünnepek előtt. Mivel azonban mostanában nem lehet biztosra venni, hogy Budapesten biztosan esik-e majd hó Karácsony környékén, nem árt számításba venni pár vidéki lehetőséget is, ha síelésre vagy szánkózásra adnád a fejed. Lehet ilyenkor az ország északi részeit górcső alá venni, ahol nem csak a téli sportoknak, de a nagy kirándulásokra és túrázásokra is van lehetőség, vagy lehet az ellenkező irányt is választani, ha némi feltöltődésre vágysz a nagy rohanás előtt, mely az ünnepeket jellemzi. 

 

 

Sokan szenvednek a munkahelyi vagy mindennapos stressztől, mely ilyenkor fokozottan megjelenik életünkben, és melyen csak a nyugalom és a kikapcsolódás segíthet. Pihenésre azonban mindig van mód, ha nem épp a fővárosban, akkor a mindössze másfél órányira található Zichy Park Hotel Bikács -ban, melynek kellemes és hangulatos környezete, megfizethető árai és megannyi programlehetősége szinte csábítóan hat a pihenni vágyókra. 

 

A környezetváltozás amúgy is bizonyítottan jót tesz mindenkinek, ha pedig kisgyerekkel mennétek, ez sem jelenthet akadályt, hiszen a csöppségek szeretik a nagy kalandokat, a kirándulást, a szánkózási vagy síelési lehetőségeket. Abban az esetben, ha mégsem esne hó, egy kellemes téli túra lehet a megfelelő, hiszen ilyenkor sokkalta tisztább a levegő, mint egyébként – pláne vidéken. 

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Étterem, Éttermek, Gyerekprogram, Tél