Esküvőhelyszín Budapesten - romantika a Városligetben, páratlan környezetben

Life of Budapest


Szerző: Bella Gabriella

A tökéletes esküvőhelyszín Budapesten

Budapesti esküvőhelyszínt keres? Ha valaki már rábólintott a boldogító igen kimondására, de még nem döntötte el, hogy hol tudja az alkalomhoz méltóan megünnepelni a nagy napot, akkor itt a válasz: a Városligetben. Itt ugyanis mindent megtalál, ami egy esküvőhöz és az azt követő fogadáshoz, lakodalomhoz kell. Romantikus, meseszép, – és az esküvő intézményéhez hasonlóan - fenségesen tradicionális.

Esküvőhelyszín a fővárosban - íme Budapesten legromantikusabb helyszíne

A tökéletes esküvőhelyszín Budapesten

Városliget, a romantikus esküvőhelyszín Budapesten

A park nyugalma, a természet közelsége, a csónakázótó, - vagy éppen télen a Műjégpálya, - a Vajdahunyad vár épületegyütteséről nem is beszélve, kétség kívül első számú célállomása a romantikát keresőnek, kedvelőknek.

A város közepén, páratlanul gazdag kulturális környezetben, évszázados fák árnyékában meghúzódó Műjégpálya a 2010-es felújítás után a maga nemében egyedülálló lett Közép-Európában. A szomszédos Vajdahunyad vára mintegy „díszletként” teszi teljessé a képet.

 

 

Esküvőhelyszín a Városligetben - de pontosan melyik részén?

És ha már ésszerű és egyértelmű döntést hoztunk az esküvőnk csodálatos városligeti helyszínéről, akkor már csak ki kell választanunk azt, hogy a Műjégpálya mely részében szeretnénk a feledhetetlen órákat átélni.

Egy biztos: a házasodni vágyók biztosan megtalálják a hozzájuk közelálló termet. A Díszterem eleganciája, a Városliget Café és terasz mesés enteriőrje, a Csatoló terem természetközelsége, a tó menti sétány és maga a tó révén kitűnő helyszíneivé válnak az esküvői vacsorának és mulatságnak.

 

Esküvőhelyszín Budapesten? Nem kell tovább keresni!

 

 A Városligeti Műjégpálya központi bejáratán keresztül közelíthető meg a Díszterem, mely az épület egyik ékessége. A felújítás során a terem megőrizte a századforduló építészeti stílusát, mely tökéletes otthont teremt az exkluzív környezetbe megálmodott esküvők számára. Értékét mérete és építészeti stílusa mellett növeli a terem egyik oldalán végigfutó ablaksor, mely a városligeti tóra és a Vajdahunyad várra enged kitekintést.

 

 

címkék: