A weboldal ötlete azon alapszik, hogy „sokan, kicsivel járulnak hozzá önkéntesen egy célhoz.”

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Új közösségi adománygyűjtő weboldal indul

Magánembereknek problémáinak megoldásaiban segíthet a december 24-én induló GiveMyChance nevű közösségi adománygyűjtő weboldal. A cég közleménye szerint az ötlet azon alapszik, hogy „sokan, kicsivel járulnak hozzá önkéntesen egy célhoz.”

Adomány

A segítségkérők és az adományozók egy rendszerben találhatnak egymásra az új weboldalon, és a kampányok megismerése után pár klikkeléssel tudják támogatni a számukra legszimpatikusabb ügyeket – írja a vg.hu.

„A rendszer és a felület rendkívül egyszerű és bármely korosztály számára könnyen kezelhető. Bárki megoszthat olyan ügyet, amihez segítséget kér, de a sikeres kampányok egyik kulcsa, hogy jól végiggondoltak és részletgazdagok legyenek. Lehetőségként biztosítjuk képanyagok, videók feltöltését is az oldalon néhány gombnyomással” – mondta Nagy Adrienn, a közösségi adománygyűjtő weboldal ötletgazdája és társalapítója.

A GiveMyChance rendszerében az emberek közvetlenül tudják támogatni egymást a PayPal biztonságos kifizetési felületén keresztül. Ennek köszönhetően a kezdeményezések a pénzbeli adományokat valós időben kapják meg, nem kell megvárniuk, hogy a célösszeg összegyűljön.

Forrás: https://www.vg.hu/vallalatok/vallalati-hirek/uj-kozossegi-adomanygyujto-weboldal-indul-1251907/

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Advent, Budapest, Karácsony, Rövid hírek