A Sofőr minőségbiztosítási programot coach-ok és pszichológusok közreműködésével fejlesztették

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Új szereplő jelent meg a fővárosi taxi-piacon

Nemrég startolt az új budapesti taxi. A cég magyar tulajdonosai a rendeletben előírt, júliusi 7-55 százalékos áremelés ellenére is úgy érzik, van igény még egy szolgáltatóra Budapesten.

A Privátbankár.hu azt írja: a Taxim saját piackutatása szerint a megkérdezettek 70 százaléka cserélné le mostani taxiját egy jobb szolgáltatást nyújtó cégre. Erre építve a 100 milliós jegyzett tőkével alapított cég a kezdeti ötvenes flottát rövidtávon 300 gépjárműből álló parkra bővítené.

taxi sofőr

A társaságnál nagy hangsúlyt fektetnek a kollégák kiválasztásra, oktatásra és megtartásra. A szolgáltatás minőségének folyamatos garantálására hozták létre a Sofőr minőségbiztosítási programot, amelyet coach-ok és pszichológusok közreműködésével fejlesztettek.

A Taximot életre hívó fiatal üzletemberek megvizsgálták többek között az Uber, a Grab és a Lyft rendszereit, és azok hiányosságait úgy küszöbölték ki, hogy applikációjuk teljes mértékben szolgálhassa a magyar felhasználók igényeit. A felhasználóbarát app a fizetési opciók és az előrendelés tekintetében is rugalmasabb lett, mint az ismert elődök, és hamarosan gombnyomásra lesz rendelhető vele nagyméretű, gyerek- és kutyabarát autó is. A modern online rendszer mellett a Taxim hagyományos diszpécser központon keresztül is hívható.

Fontos jellemzője a szolgáltatásnak, hogy az applikáció által a rendeléskor kalkulált viteldíjnál több csak vis major esetén fizetendő. Ellenkező esetben csak az előre ajánlott ár kerül levonásra az utas kártyájáról.

Forrás: https://privatbankar.hu/vallalat/uj-budapesti-taxi-indult-ok-lehetnek-a-legjobbak-323495

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Rövid hírek, Utazás