Több szakember dolgozott azon az elmúlt hetekben, hogy a fűtött és kivilágított nosztalgikus hangulatot idéző járművek forgalomba állhassanak.

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Ünnepi járatokkal találkozhatnak a tömegközlekedők

Idén decemberben ismét ünnepi arculattal közlekedik Budapesten az egyik BKV autóbusz. A Mikuláshoz és karácsonyhoz kapcsolódó motívumokkal díszített járművön december 6-tól 23-ig minden csütörtök-péntek-szombat és vasárnap lehet utazni. 
Az ünnepváró Mikulásbuszunkkal december 6, 7, 8, 9, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 22 és legvégül 23-án a Móricz Zsigmond körtér és a Keleti pályaudvar között a 7-es vonalán lehet majd találkozni.
 

Ünnepi járatokkal találkozhatnak a tömegközlekedők

Közben egy Mikulás HÉV is indul Budapesten. Ez a járat csak holnap és jövő kedden közlekedik a Batthyány tér és Szentendre közötti vonalon. A Mikuláson kívül krampuszok is várják a gyerekeket a Mikulás HÉV-en.  
Mint írják, több szakember dolgozott azon az elmúlt hetekben, hogy a fűtött és kivilágított nosztalgikus hangulatot idéző járművek forgalomba állhassanak.    
A jegyek elővételben a bmejegy.hu weboldalon vásárolhatók egységes áron 1900 forintért. A helyszínen csak készpénzes fizetéssel váltható menetjegy.

Forrás:
https://hvg.hu/cegauto/20181204_BKV_Mikulasbusz#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg
http://www.atv.hu/belfold/20181204-mikulas-hev-indul-budapesten
 

címkék:

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.