Előzetes értesítés nélkül kizárólag rendkívüli helyzetben csengetnek be a Fővárosi Vízművektől

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Óvatosságot és körültekintést kér a Fővárosi Vízművek

Ha nem kap írásos értesítést a Fővárosi Vízművektől, ne nyisson ajtót, illetve készpénzt se adjon át annak, aki a társaság munkatársának adja ki magát! Erre kéri fogyasztóit a cég.

Fővárosi Vízművek

Munkatársaik majdnem minden esetben előzetes írásos értesítést követően keresik fel a fogyasztókat a lakásukban. A Vízművek munkatársai arcképpel és sorszámmal ellátott igazolvány felmutatásával igazolják magukat.

Előzetes értesítés nélkül kizárólag rendkívüli helyzetben, például vízhiány esetén csengetnek be a lakásokba - közölte a közműtársaság. A munkatársaik a helyszínen semmilyen esetben sem kérnek, illetve vehetnek át készpénzt a fogyasztóktól.

Ha valaki gyanús szerelőkkel találkozik, esetleg bizonytalan abban, hogy tényleg a Fővárosi Vízművek munkatársa kereste-e fel, akkor érdemes felhívni a cég ügyfélszolgálatát - a Vízvonalat - a 06 1 247 7777-es számon. Vagy lehet értesíteni a rendőrséget a 107-es telefonszámon.

Forrás: https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/figyelmeztetes-vizora-fovarosi-vizmuvek.680297.html.680297.html

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Rövid hírek