Az új szabályok nem érintik a BKK buszok, a Főtaxi és a Minibud szolgáltatását

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Véget vetnek az utasok zaklatásának Ferihegyen

A Budapest Airport keményebb fellépésre készül azért, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén a hatóságokkal együttműködve megszüntessen minden illegális tevékenységet, ezáltal biztosítva az utazási élmény további javulását - közölte a reptéri cég. Adománygyűjtés, kéretlen marketinges kérdőívek, illegálisan ajánlott fuvar a városba - ezek a legjellemzőbb tételek a Budapestre érkező utasok zaklatásának jó néhány módja közül.

Véget vetnek az utasok zaklatásának Ferihegyen

A hatóságok által jóváhagyott repülőtérrend értelmében minden kereskedelmi vagy adománygyűjtő, politikai vagy egyéb típusú tevékenységhez, beleértve a szórólapozást, a rendezvények szervezését, a filmforgatást, vagy az utasok kereskedelmi ajánlatokkal történő megszólítását, a Budapest Airport előzetes, írásbeli jóváhagyása szükséges.
Az új szabályok nem érintik a BKK buszok, a Főtaxi és a Minibud szolgáltatását. Az engedéllyel rendelkező, előre rendelt taxik is változatlan módon, napi kétszeri ingyenes behajtási lehetőséggel vehetik fel utasaikat a terminálépületek mellett, és az utasok csoportjait elszállító turistabuszok ugyancsak változatlan rendben működhetnek a továbbiakban is.

Forrás:
https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/veget-vetnek-az-utasok-zaklatasanak-ferihegyen.684172.html.684172.html
 

címkék: